Da bi lahko primerjali različne naprave, smo v trgovini vzpostavili obsežne možnosti testiranja. Nudimo odlično postajo za poslušanje in primerjavo različnih studijskih monitorjev, tako da boste lahko izbrali tiste, ki vam najbolj ustrezajo. Prav tako lahko pri nas preizkusite svoje najljubše MIDI kontrolerje z različnimi DAW-ji.

Poleg tega vam je v naši trgovini na voljo veliko število DJ, studijskih in HiFi slušalk. Ne zamudite našega odličnega izbora studijske opreme in še posebej sintetizatorjev, ki komaj čakajo na raziskovanje z vami. Veseli smo, da vam lahko pomagamo z vsemi vprašanji, ki jih imate in vam ponudimo nekaj dragocenih nasvetov.

Nudimo tudi storitev testiranja demo opreme na vašem domu, kar je še posebej priročno, če želite določen kos opreme preizkusiti v vašem domačem okolju. To posebno storitev ponujamo našim strankam, ker bi radi zagotovili, da glasbeniki dobijo točno to, kar potrebujejo.

Za uporabo storitve testiranja na domu je treba izpolniti naslednje pogoje:

naprava, ki jo želite testirati doma, je bodisi proizvajalčeva demo enota, ki jo lahko zahtevate pri nas ali pa je že razstavljena v naši trgovini.

naprava mora biti višjega cenovnega razreda. V uporabo vam jo damo proti plačilu depozita za obdobje enega tedna. Za plačilo depozita priporočamo kreditno kartico, saj jo lahko bremenite in povrnete brez morebitnih stroškov.

Ali bi se radi sestali z enim od naših strokovnjakov in izvedli teste skupaj? To je mogoče kadarkoli! Kontaktirajte našo ekipo in nam sporočite željen datum.